Vaja DRM2 EX21

V ponedeljek in torek, 26. in 27. oktobra, smo sodelovali na mednarodni vojaški vaji. Na območju nekdanjega smučišča Kalič, je zaradi potresa prišlo do nesreče z nevarno snovjo v kemični tovarni. Z večnacionalnimi enotami smo preizkušali postopke in povezljivost opreme za jedrsko, radiološko, kemično ter biološko obrambo. 

ODPOVED 20. tekmovanja ekip gasilskih terenskih vozil

Zaradi znanih epidemioloških razmer ODPOVEDUJEMO tekmovanje. V upanju na boljše čase, vas prosimo za razumevanje. Dogodek je do nadaljnega, prestavljen na bolj ugoden termin. #ostanite #zdravi

Vabimo vas na 20. tekmovanje ekip gasilskih terenskih vozil 4×4, ki bo v soboto ( če bodo pogoji to dopuščali) 13.novembra 2021. S predvidenim štartom prve ekipe ob 10. uri iz gasilskega doma v Postojni. Prijavite se lahko do 12. novembra 2021 na mail: gasilski.rally@gmail.com Kjer dobite tudi povratne informacije. Štartnina znaša 40 eur, ki se lahko nakaže na društveni transakcijski račun ali plača ob prijavi na dan tekmovanja. Ekipe se bodo pomerile v različnih gasilskih veščinah in spretnostni vožnji. Število ekip je omejeno.

Ekipe sodelujejo na lastno odgovornost !
 
ZA UDELEŽBO BO NUJEN POGOJ PCT, KI SE BO PREVERJAL NA DAN TEKMOVANJA.
V upanju na vašo udeležbo z gasilskim pozdravom Na pomoč !!!
 
Organizacijski odbor PGD Postojna