Nabava novih vozil

Galerija

Ta galerija vsebuje 4 slike.

Skladno s srednjeročnim planom nabav gasilskih vozil v občini Postojna, je bil v preteklem letu izpeljan postopek javnega naročila za dobavo štirih manjših vozil za gašenje požarov v naravi GVGP-1 za PGD Hruševje, Studenec, Studeno in Šmihel Landol ter enega … Beri naprej

Tehnična pomoč

Galerija

Ta galerija vsebuje 2 sliki.

V ponedeljek, 19. marca smo bili nekaj minut pred 7. uro zjutraj obveščeni o zdrsu tovornega vozila v Ulici.1 maja. Na kraju smo s pomočjo vitla in tehničnim posegom, ločili udeleženi vozili in omogočili nadaljno vožnjo.

Nesreča na Ravbarkomandi

Galerija

Ta galerija vsebuje 2 sliki.

V četrtek, 15. marca je okoli 21.45 ure prišlo na avtocestnem odseku med Postojno in Uncem, do trčenja med osebnim in tovornim vozilom. Na kraju smo izvedli prometno zavarovanje, odklopili akumulator na osebnem vozilu ter nudili pomoč reševalcem.

Onesnaženje v IC Neverke

V četrtek, 15. marca smo bili okoli 14.45 ure obveščeni o iztekanju odpadnih tekočin iz jaška lovilca v industrijski coni Neverke. Z pivškimi gasilci smo iz lovilca maščob izčrpali onesnaženo vodo in posuli onesnaženo cestišče z vpojnim sredstvom.

Vgradnja opreme

Galerija

Ta galerija vsebuje 6 slik.

V minulem tednu se je začelo z vgradnjo opreme v naših novih prostorih. V garaži se nameščajo prezračevalno odvodni sistem za izpušne pline na vsakem parkirnem mestu posameznega vozila. Ravno tako se bo kratkem začelo z vgrajevanjem kompresorja za polnjenje … Beri naprej

1. marec, dan CZ

V četrtek, 1. marca so ob dnevu Civilne zaščite na Brdu pri Kranju podelili najvišja priznanja posameznikom in organizacijam. Zlati znak Civilne zaščite je dobil Darko Muhič, vodja poklicnega jedra pri našem društvu. Podeljuje za dolgoletno uspešno delo pri razvoju in krepitvi organiziranosti, usposobljenosti in pripravljenosti Civilne zaščite ter drugih sil za zaščito, reševanje in pomoč.

Več si lahko preberete TUKAJ.