Koledar PGD Postojna za leto 2016

1

Po vzoru nekaterih gasilskih enot se je tudi PGD Postojna odločilo za izdelavo svojega koledarja. Sama ideja je sicer zorela kar nekaj let. V sam projekt so nas prepričali Barbara Mandeljc, Janez Mandeljc, ki je prispeval fotografije ter Tomaž Penko, ki je oblikoval sam koledar. Ob poplavi različnih koledarjev z precej podobno tematiko in sicer z pomanjkljivo oblečenimi gasilkami in gasilci smo se postojnski gasilci odločili za nekaj povsem samosvojega. Na 14 listnem koledarju so prikazani operativni gasilci PGD POSTOJNA z otroci v različnih gasilskih situacijah.

2 3

Koledar so z otvoritvijo fotografij oz. razstavo (ki so prikazane tudi na koledarju), razstavljenimi v Bale bar-u v Postojni, izdali pretekli petek.

GALERIJA SLIK

Poudariti je potrebno tudi, da postojnski gasilci samega koledarja ne prodajamo in za njega nimamo postavljene fiksne prodajne cene. Koledar je namenjen izključno zbiranju prostovoljnih prispevkov, ki jih bomo gasilci porabili za nakup opreme, katero moramo zaradi iztrošenosti nujno zamenjati. Tako vsem tistim, ki bodo prispevali kakršenkoli znesek za gasilce, v zameno podarjamo sam koledar. Koledar je natisnjen v nakladi 1000 izvodov in so na voljo na več lokacijah po Postojni in okolici:

– Bale bar

– Stars caffe

– Tandem bar

– Cukrček

– Time out caffe

– Boem bar

– Kras

–  Allegro bar

– Kavarna Kappuccino

– Gostilna Na mostu

Gasilci in gasilke pa jih bomo od 18. decembra naprej ponujali tudi v večjih prodajnih centrih (Hipermarket Mercator, Interspar) v Postojni.
2015-12-12 16.15.05 2015-12-12 16.59.56
Svoj izvod koledarja si lahko naročite na telefonski številki društva 05 726 21 66,
051 654 274 in na e-mailu: info@pgd-postojna.si. Ali ga osebno dvignete na sedežu društva, na naslovu Ulica 1. maja 7.
4
Postojnski gasilci in gasilke se vsem donatorjem in vsakemu posebej zahvaljujemo za dobrodelni prispevek.
                                                            Za vašo varnost, noč in dan skrbimo že 135 let.