Riječka vatra in finale FC v Litiji

V soboto 27. septembra se je odvijal že 7. memorijal Riječke vatre. V organizaciji JVP  Rijeka je tekmovanje potekalo v centru mesta na Korzu, kjer je nastopilo 59 dvojic iz Slovenije in Hrvaške. Tekmovanje je štelo tudi za njihovo 1. državno prvenstvo z devetimi tekmami. Postojnski par, Sandi Miklobušec in Andrej Tratnik sta v najhitrejši kategoriji do 30 let zmagala in osvojila prehodni pokal z rekordnim časom.1:43.

IMG_0502

Istega dne se je v večernih urah odvijala 2. Litijska Bitka. Na zadnji finalni tekmi državnega prvenstva je v organizaciji domačega društva nastopilo 49 parov. Andrej in Luka sta s parimi kazenskimi točkami osvojila 4. mesto v kategoriji nad 30 let in postala še tretjič podprvaka. Martina Modic iz PGD Rakek, je z Andrejem osvojila v mešanih dvojicah 2. mesto in sta neuradno še četrtič postala prvaka. Sandi in Anže sta kljub drugem času dneva z nesrečnimi kazenskimi točkami osvojila 4. mesto in sta v njuni krstni sezoni osvojila 3. mesto v skupnem seštevku v kat. do 30 let. V mešanih parih sta Luka in Anže osvojila s Petro Muha in Petro Jaksetič 6. in 7. mesto. Petri sta danes tudi dvakrat zmagali in postali drugič zaporedoma najboljši v državi.

IMG_0552.JPG

GALERIJA SLIK

V soboto 25. oktobra bo ob 18. uri, v Predosljah pri Kranju zaključek sezone tekmovanja FIRE COMBAT, na kateri bodo razglasili najboljše gasilke in gasilce v Sloveniji  v tekmovanju FIRE COMBAT.