4. MLADINSKI TABOR

Ta vikend je v prostorih gasilskega doma Postojna potekal 4. Gasilski mladinski tabor. Udeležilo se ga je 12 pionirjev in 13 mladincev, ki so z nami preživeli zabaven, poučen in nepozaben vikend. 

V petek popoldan je bil sprejem otrok in namestitev. Nato pa nas je v poznih urah večera “presenetila” intervencija. Mladinci so imeli iznos poškodovanca iz avtobusa ter TPO, pionirji pa so se spopadli z gašenjem požara v naravi. 

Soboto smo začeli z jutranjo telovadbo, nato pa smo se odpravili na pohod po učni poti Rakovega Škocjana. Tam smo se kopali ter si sami pripravili kosilo. Sledil je še ogled gasilskega doma PGD Planina. 

Po prihodu nazaj smo si ogledali prostore Nujne medicinske pomoči, reševalno vozilo in imeli “panoramsko” vožnjo z avtolestvijo. Dan smo zaključili z norčijami v bazenu.

Tudi nedeljo smo začeli z jutranjo telovadbo. Po zajtrku pa smo se odpravili v Pustolovski park Postojna. Po prihodu nazaj smo pojedli kosilo in sledila je razdelitev priznanj. Na koncu pa je seveda pripadalo še kopanje v bazenu.

Hvala otrokom za udeležbo, hvala staršem za zaupanje in en velik hvala vsem mentorjem in celotni ekipi, ki stoji za taborom. 

GALERIJA SLIK